Dorpenteam

Noardburgum heeft een vast contactpersoon van het Dorpenteam tytsjerksteradiel. U kunt contact met deze persoon opnemen via onderstaande gegevens.

Marije van der Meer
(06) 30 21 39 52

mvandermeer@dorpenteamtdiel.nl

Hoe werkt het Dorpenteam?

Bij het Dorpenteam van Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel kunt u terecht met al uw vragen over zorg, welzijn, wonen en werk. In het Dorpenteam werken professionals dichtbij u. Heeft u bijvoorbeeld vragen over hulp in de huishouding, omgaan met een beperking, eenzaamheid, dagbesteding of over ondersteuning van uw inkomen? Dan kunt u bij het Dorpenteam terecht.

Heeft u hulp of ondersteuning nodig? Dan neemt u contact op met het Dorpenteam. Een medewerker maakt een afspraak en komt bij u langs. Tijdens het gesprek wordt u (hulp)vraag besproken. Samen met de medewerker van het Dorpenteam gaat u op zoek naar een oplossing die past bij uw situatie. Wat heeft u nodig? Wat kunt u zelf doen of met hulp van uw omgeving? Als het nodig is, zorgt het Dorpenteam ervoor dat u professionele ondersteuning krijgt. Dezelfde medewerker blijft uw aanspreekpunt zolang dat nodig is.

Het Dorpenteam heeft een onafhankelijke positie.